Welkom bij ons eigen atelier, waar we jou de kans geven om je creativiteit te laten spreken!

 

Bij ons kun je kiezen uit verschillende leuke workshops, zoals leerbewerking, glasfusing, Zentangle, mozaïeken en mixed media. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt, onze deskundige begeleiders staan klaar om je te helpen en te inspireren.

 

Wil je leren hoe je mooie, unieke leren accessoires maakt? Dan is onze workshop leerbewerking perfect voor jou. Wij zullen je begeleiden bij het snijden, verven en decoreren van verschillende soorten leer. Je zult versteld staan van de geweldige resultaten die je in korte tijd kunt behalen.

 

Of misschien wil je jezelf uitdagen met iets heel anders, zoals glasfusing? Bij deze techniek smelt je glas samen tot een prachtig, uniek stuk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen om jouw eigen creatieve ontwerp te maken. Het eindresultaat is gegarandeerd spectaculair!

 

Als je op zoek bent naar iets meer meditatief, dan is Zentangle misschien wel iets voor jou. Deze vorm van creativiteit is gebaseerd op het tekenen van gestructureerde patronen en kan leiden tot diepe ontspanning en rust. Onze deskundige begeleiders zullen je helpen bij het maken van je eigen unieke Zentangle-tekening.

 

Maar dat is nog niet alles! Bij ons kun je ook de kunst van het mozaïeken leren, waarbij je kleine stukjes gekleurd glas, keramiek of steen samenvoegt tot een prachtig ontwerp.

 

Of probeer onze mixed media workshop, waar je verschillende materialen en technieken combineert om een ​​echt uniek kunstwerk te maken.

 

Onze workshops zijn beschikbaar voor groepen vanaf 2 tot maximaal 4 personen, afhankelijk van de gekozen workshop.

Dus nodig je vrienden, familie of collega's uit en maak er een geweldige dag van in ons eigen atelier!

We beloven je dat je niet alleen een fantastische tijd zult hebben, maar ook naar huis zult gaan met een creatief en persoonlijk souvenir om te koesteren.

 

Alle workshops worden gegeven in ons ruime en gezellige atelier en natuurlijk is een lekker kopje koffie of thee inbegrepen.

 

Heb je interesse in een workshop? Stuur dan een mail naar : mooivan43@gmail.com of vul het contactformulier in.